Blog

Fast and light Challenge – jaro 2021 – UKONČENO

Ahoj, spouštíme  Jarní Fast and light Challenge 2021.

Celá akce probíhá od 5.4.2021 do 27.6.2021.

Opět pro vás máme připraveny výzvy💥 , některé zůstaly stejné jako na podzim, některé jsou nové a doufáme, že zase o něco lepší a propracovanější.

Základní princip zůstává stejný.

Každý týden bude zveřejněna Fast and light Challenge s krátkým popisem, která bude aktuální po dobu 7 dní – od pondělí do neděle. Když ji splníte, získáte body, někdy jeden, někdy více, podle toho, jak náročná a jak specifická výzva bude a jak ji my ohodnotíme 😁
Body za aktuálně vypsanou týdenní výzvu můžete získat jen jednou. Tzn. pokud si danou challenge, konkrétně ohodnocenou např. 2 body, zaběhnu 4x v týdnu, tak mám pořád jen 2 body.

Bodíky bude možné získat i jinak!!

  • formou účasti na oficiálním tréninku Fast and light, který by měl být standardně každou středu. Uvidíme podle aktuální situace s Cov-2 a rozvolněním. Za každý absolvovaný trénink Fast and light máte 0,5 bodu 👌.
  • účast na vybraných běžeckých závodech, které postupně schválíme (každý závod je hodnocen 1 bodem, maximální počet možných bodů je 5, tzn. pět běžeckých závodů)!!
  • bonusové Challenge, které jsou vypsány po celou dobu trvání výzvy – tzn. záleží jen na vás, kdy se do akce pustíte. Když výzvu splníte, získáte náležité body. POZOR – každá bonusová výzva má vždy své vlastní podmínky (doba trvání, počet bodů atd.). Informace k těmto výzvám naleznete níže pod konkrétními odkazy.

 

 

Podrobný soupis všech vypsaných výzev je na této stránce pod následujícími obrázky

Challenge pro aktuální týden:

 

Aktuální týden

 

Bonusové výzvy po dobu celé Fast and light Challenge (1.4.2021 – 30.6.2021):

aktivity do bonusových měsíčních výzev lze započítat již od 1.4.2021

 

TRAILTOUR 2021

Maraton

 

Harusák v NMnM

Nejvyšší vrcholy ČR

 

Local Legend

Himaláj

 

Spartathlon

Giro di Blansko

 

Fitko & bazén

Tour de Újezd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orientační běh #1

Tour 2021

 

Vytrvalost & TIME

800 metrů

 

Stezka Českem

TAB – Trail Around Blansko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vybrané závody:

 

OBL

BBP

Vybrané závody & akce

FKT

Běh do vrchu

Final Fast and light Race

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokud chcete figurovat ve startovní/výsledkové listině a být ve hře o ceny, je nutné se zapsat do sdíleného online formuláře a ideálně fungovat i na Stravě -> být členem klubu Fast and light (není nutnou podmínkou).
Protože právě běžecké trasy kolem Blanska a vybrané segmenty se budou ve vyhlašovaných výzvách často objevovat. Pro nás to bude zároveň možnost, jak si namátkově vaše výkony ověřovat.

Celá koncepce je založená hlavně na důvěře a fair play😉. Jako přihlášení běžci budete mít přístup na sdílený online formulář, kde si budete sami body zapisovat. Aktuální výsledky (prvních 5) se budou propisovat do výsledkové tabulky, která je ve spodní části tohoto příspěvku.
Challenge Fast and light probíhá od dubna do června. Ti nejlepší a nejaktivnější z Vás budou po ukončení odměněni drobnými věcnými cenami 💪🏆🍾👏

Pro odkaz na sdílený soubor s výsledky (přihláška do jarníní challenge 2021) si napište na email fastandlight.cz@gmail.com obratem Vám zašleme odkaz!

 

Čekají Vás zážitky, které budou opravdové a neopakovatelné. Někdy to bude dřina, jindy zas trochu pohoda. Cílem je běhat, poznávat a hlavně si to užívat.

Těšíme se na Vaše výsledky 😛

Běhu zdar 🤟

 

Detailní info ke všem vypsaným výzvám najdete vždy po rozkliknutí červeného obrázku „Challenge“ výše, případně pod odkazem na facebook stránce Fast and light nebo na klubovém profilu na Stravě.

Info k aplikaci Strava např. v našem starším článku na webu – Strava

 

 

Aktuální pořadí podzimní Fast and light Challenge 2020