Blog

Fast nad light Challenge 2020

Na jarní sezónu 2020 jsme si pro Vás připravili novou běžeckou výzvu💥

Každý týden zveřejníme Fast and light Challange s krátkým popisem, která bude aktuální po dobu 7 dní – od pondělí do neděle. Když ji splníte, získáte body, někdy jeden, někdy více, podle toho, jak náročná a jak specifická výzva bude a jak ji my ohodnotíme 😁
Body za aktuálně vypsanou výzvu můžete získat jen jednou. Tzn. pokud si danou challenge, konkrétně ohodnocenou např. 2 body, zaběhnu 4x v týdnu, tak mám pořád jen 2 body.

Čekají Vás zážitky, které budou opravdové a neopakovatelné. Někdy to bude dřina, jindy zas trochu pohoda. Cílem je běhat a poznávat.

Bodíky bude možné získat i jinak. Účast na středečních trénincích Fast and light je vždy za 1 bod 👌. Stejně tak budou ohodnoceny všechny běžecké závody OBL, BBP a jiné vybrané závody, které postupně schválíme !!

Pokud chcete figurovat ve startovní/výsledkové listině a být ve hře o ceny, je nutné se zapsat do sdíleného online formuláře a ideálně fungovat i na Stravě -> být členem klubu Fast and light (není nutnou podmínkou).
Protože právě běžecké trasy kolem Blanska a vybrané segmenty se budou ve vyhlašovaných výzvách často objevovat. Pro nás to bude zároveň možnost, jak si namátkově vaše výsledky ověřovat.

Celá koncepce je založená hlavně na důvěře a fair play😉. Jako přihlášení běžci budete mít přístup na sdílený online formulář, kde si budete sami body zapisovat.
Challenge Fast and light bude probíhat do konce června. Ti nejlepší a nejaktivnější z Vás budou po ukončení odměněni drobnými věcnými cenami 💪🏆🍾👏

Pro odkaz na sdílený soubor s výsledky (přihláška do challenge 2020) si napište na email fastandlight.cz@gmail.com obratem Vám zašleme odkaz!

Těšíme se na Vaše výsledky 😛

První challenge probíhá od pondělí 9.3.2020 do neděle 15.3.2020. Úkolem je vyběhnout na Horničky k turistickému rozcestníku a vyfotit se tam. Běhu zdar 🤟

bližší info k vypsané výzvě najdete vždy na facebook stránce Fast and light nebo na clubovém profilu na Stravě.